Clarinol
A folosit cineva Clarinol intr-o dieta de slabit? M-am tot interesat care este cea mai buna metoda de a slabi repede si o doamna mi-a recomandat Clarinol, pe langa dieta de slabit propriu-zisa. Dar nu stiu ce sa fac, mie imi este cam frica de pastile si de ce s-ar intampla cand nu le mai folosesc dupa cura de slabire.
Plus ca Clarinolul este si cam scumpicel, am cautat online si am gasit la 45 de lei, iar in farmacie e si mai scump. Am citit ca vine in flacoane de 30 de pastile si trebuie sa iei 3 pe zi, si trebuie luat pe o periaoda de minim 3 luni ca sa fie eficient. Ori daca fac matematica e cam scumpicel pentru mine. Ma poate sfatui cineva?
Sa incep cu Clarinol sau exista altceva care sa functioneze ca adjuvant in cura de slabire? Va multumesc mult si abia astept sa slabesc!
- Add new comment
- 2420 reads

Mie nu imi place nicio pastila pe care trebuie sa o iau mai mult de odata pe zi. Deci Clarinolul cu luatul lui de trei ori pe zi nu imi prea surade. Eu vreau o pastila sa o iau o singura data pe zi si gata.
Si eu vreau sa slabesc si de cand am stiu am incercat tot felul de modalitati si diete de slabire. Singurele pastile de slabit pe care le-am incercat se numesc normoponderal si nus tiu cat de eficeinte sunt caci au biste efecte secundare atat de severe incat nu ma puteam concentra pe nimic altceva dceat pe ele cand le-am luat. Mergeam la baie non-stop si... vai de mine!
Pana la urma am incetat si am jurat ca nu ami incerc alet pstile de genul, insa acum timpul a trecut si ma bate si pe mine gandul sa incerc ceva, poate clarinol, poate altele, nus tiu nici eu, dar ce stiu este ca vreau sa slabesc si sa fiu si eu draguta.
eu nu cred in clarinol sau alte "pastile de slabit". Ceea ce conteaza este schimbarea obiceiurilor si a stilului de viata, mai mult decat orice cura de slabire sau pastile de slabit.