Cum ma las de fumat?
Buna ziua, sunt fumatoare de ani si ani de zile, nici nu vreau sa ma gandesc cati si simt ca a venit momentul sa ma las de fumat, dar acest lucru ma ingrozeste, imi vin in minte tot felul de lucruri care s-ar putea intampla daca ma las de fumat. Ca ma ingras, ca nu voi putea face fata, ca daca nu reusesc familia mea va rade de mine... Eu asa in sinea mea imi doresc sa ma las dar nu stiu daca sunt capabila...
Oare trebuie sa urmez o dieta speciala atunci cand nu mai fumez ca sa nu ma ingras? Orice sfat sau idee imi sunt de ajutor. Multumesc mult.
- Add new comment
- 2040 reads

Eu nu ma pot lasa de fumat :( am incercat si tot incercat, dar nu imi iese... cred ca imi place prea mult sa fumez si nu ma pot lasa.... Oare exista oameni condamnati sa fumeze toata viata?
Eu m-am lasat de fumat, dar m-am ingrasat ca o purcica :((((((, amuzant insa nu m-am ingrasat pt ca nu mai fumez ci pentru ca am inceput sa rontai cate ceva tot timpul. Covrigi, biscuiti, seminte, toata ziua si evindet ca toate astea s-au dus fix unde nu trebuie...pe burtica si pe solduri... Ma bucur ca nu mai fumez insa ma enerveaza ca m-am ingrasat asa...
In primul rand,tre' sa spun ca nu sunt femeie :D dar m am lasat si eu de fumat. Sunt cateva lucruri care trebuie stiute cand te lasi de fumatpt a reusii si pt a nu t ingrasa
1-fumatul creeaza dependenta (de aceea continui sa fumezi{nu pt ca iti place} dar de obicei dai vina pe faptul ca t consoleaza)
2-plictiseala/stres concentrare/relaxare 4 stari pe care dai vina cu toate ca sunt opuse...asta inseamna oricand...:))
3-cand incerci sa te lasi de fumat nu trebuie sa fumezi mai putin innainte pt ca de la orice tigare iti ajunge in creier o mica doza de nicotina, fiind dependent daca nu ii dai creierului alta cand vrea o sa ti stea pe cap faptul ca vrei o tigare si nu poti gandii 100% alceva, cand in sfarsit o fumezi o sa zici ca e buna (pt ca ti a lipsit)
4 CU INGRASATUL nu trebuie sa inlocuiesti tigarea cu mancarea sau cu minic alceva lipsa ji dependenta trece repede cateva zile o saptamana>>>creierul zice vreau o tigare cum zice vreau mancare si din lipsa tigarii care aduce o senzatie de "gol" creieru zice ca iti e foame si acest fapt t face sa mananci mult TOT CE TREBUIE SA FACI e sa mananci normal ca si innainte ai grija sa nu t pacaleasca senzatia de gol" sa nu o confunzi cu cea de foame
Mi-a placut tare mult cum ati impartit lucrurile cele mai dificile la a te lasa de fumat. Este foarte greu stiu si eu asta, si eu incerc sa ma las dar nu imi prea iese. Voi mai citi comentariul dvs. atunci cand incep sa am indoieli.