Epilarea de vara

A venit vara si am o mare drama cu epilatul. Pana acum m-am facut cu lama dar de acum vreu sa port si eu fusta si daca ma fac in fiecare zi cu lama ma ustura pielea foarte tare si imi ies tot felul de bubite. Imi este jena sa merg la un salon, plus ca nu am foarte multi bani, si nu stiu care ar fi cea mai buna solutie. Ma gandeam sa imi cumpar un aparat, dar pana strang banii de epilator trebuie sa fac altceva. Are cineva idee cum as putea scapa de cosmarul asta?

Zic cosmar caci ma epilez cu lama, ma ustura pielea si am bubite si daca ma imbrac in fusta tot urat arata si tot la pantaloni ajung. Ce pot face? Vreau si eus a port fusta si sa ma simt bine, sa nu mai am complexe legate de aspectul picioarelor mele.

Nimic nu se compara cu epilarea cu ceara. Pielea ramane fina si placuta la atingere, nu cresc foarte multe fire de par sub piele. Ceara e cea mai buna metoda. Poti sa te epliezi cu ceara si acasa si la salon. La salon merge mai repede caci fetele stiu ce fac, acasa se poate sa iti mult timp, dar poti incerca.

Ai putea incerca o crema depilatoare, din cate am vazut nu sunt foarte scumpe si pe piata exista o gama extrem de larga. Este important sa citesti cu atentie instructiunile de folosire si sa faci testul de alergie, daca este scris acest lucru pe eticheta.

Un avantaj al acestor creme este ca si hidrateaza atunci cand le folosesti.