Femeile nu sunt obiecte!

M-am saturat sa tot citesc pe tot felul de site-uri si prin tot felul de reviste glossy cum sa faca femeile sa fie mai sexy, mai glamuroase, mai atragatoare, mai bla bla bla. Cum sa distruga inamicul numarul unu celulita, cum sa slabeasca, cum sa fie mai pisicoase si mai sclipicioase.

Femeile nu sunt obiecte, femeile sunt fiinte complete cu suflet si dorinte, cu aspiratii si visuri. De ce nu sunt femeile invatate sa se cunoasca, sa se accepte, sa se dezvolte? Nu sa se chinuie mereu sa fie ca femeile nereale din reviste, nu sa se lupte cu butica, cu celulita, cu punctele negre, cu eu stiu ce se mai lupta ele. Femeile nu sunt obiecte, nu va mai lasati manipulate si investiti in voi, ca frumusetea trece si la 40 de ani descoperiti ca nu stiti altceva decat cum sa va machiati si tot asa si va condamnati la o viata subumana.

Putin cam dura dvs. Este adevarat ca in zilele noastre se pune un accent foarte mare pe acest gen de subiecte, insa trebuie sa privim problema putin altfel. Revistele, emisiunile, etc. au acest tip de subiecte deoarece asta se vinde, deci nu este neaparat vorba de o incercare de manipulare, daca asta vor oamenii, media asta le da, caci interesul lor este sa vanda.

Nu stiu daca este responsabilitatea cuiva sa le invete pe femei aia sau aia, eu cred ca femeile invata doar ceea ce doresc sa invete, aleg sa le preocupe doar ceea ce aleg ele sa le preocupe. Revistele nu fac decat sa raspunda acestor alegeri si dorinte. Cel putin asa vad eu lucrurile.