Hartuire sexuala

Lucrez de aproape doi ani in acelasi loc. Nu pot spune ca este jobul viselor mele dar avand in vedere situatia actuala nici altceva nu imi pot gasi. In ultima vreme am inceput sa am probleme cu seful meu. Mereu a avut ochii sagalnici dupa fetele din bitrou, dar cu mine nu a avut niciodata nimic, pana acum o luna cand din senin a inceput sa se dea la mine. Eu nu stiu ce sa fac, cum sa reactionez, ca daca il supar imi poate face o evaluare proasta si sunt terminata. Cu sotul meu imi este frica sa vorbesc despre asta caci imi este teama sa nu zica ca am facut eu ceva sa il fac pe sef sa se comporte asa.

Nu stiu ce sa fac. Cand ma cheama la el in birou pentru a lua notite sau pentru a imi spune ce sa fac, ma atinge si ma intreba daca nu vreau sa ne vedem si in afara biroului. I-am spus ca sunt casatorita, dar mi-a dat o replica ca nu va afla nimeni, ce e la munca e la munca. Eu imi iubesc sotul si nu am nici cea mai mica intentie de a face ceva necuvenit, dar avem nevoie de banii astia si nus tiu cums a ies din situatia asta stupida in care ma aflu.

S-a mai confruntat cineva cu asa situatii? Ce pot face? Imi este jena sa spun cuiva despre asta.

poate ca ar fi totusi o idee buna sa vorbesti si cu sotul tau despre ceea ce ti se intampla. Chiar daca el nu poate face in mod direct ceva simplul fapt ca i-ai spus aceste lucruri te-ar putea face sa te simti mai usurata, fara acel sentiment neplacut ca ii ascunzi ceva.

In plus, daca ii povestesti despre hartuirea sexuala va intelege eventuala schimbare a locului de munca.

Delicata situatia ta. Singurul lucru la care ma pot gandi ar fi sa incerci sa gasesti solutii. Tu nu ai enumerat decat lucrurile pe care nu le poti face si evident te centrezi pe acestea. Incearca sa gasesti si solutii si lucruri pe care le-ai putea face. Nimeni nu iti poate spune exact ce sa faci, caci nimeni nu cunoaste exact contextul si nu traieste in locul tau.

Ai putea sa vorbesti cu cineva de la HR sau Legal sa vezi care este procedura in astfel de cazuri. Ai putea sa ai o conversatie ferma cu seful tau si sa ii spui ca tu nu vei avea niciun tip de relatii cu el si ca aceasta situatie este foarte neplacuta.

Acestea sunt niste idei care mi-au trecut prin cap, dar nu sunt sfaturi sau solutii, solutiile nu le poti gasi decat tu. Poate ar trebui sa te consulti si cu sotul tau. Sper sa ne mai scrii despre tine. Multa bafta.