Vaginoza bacteriana

Buna fetele, am fost la ginecolog si dupa mai multe analize si papanicolau mi-a dat diagnosticul de vagnioza bacteriana si mi-a dat multe, multe medicamente. Creme, antibiotice, ceva de spalaturi, o nebunie si ce m-a speriat cel mai tare era faptul ca imi vorbea ca si cum as avea nush ce boala venerica. Eu am mai citit pe net si am aflat ca nu e ceva asa de monstruos cum imi spunea el si acum nus tiu ce sa fac. Parca nu as incepe sa iau tonele alea de pastile fara sa fie cua devrat nevoie si sa mai risc sa fac si candida... Ce sa fac? A mai avut cineva asta? E dracu asa de negru? Abia astept sa imi dati o parere, doua, trei caci doctorul nu m-a convins.

AM fost la o alta doctorita de data asta si mi-a spuys ca primul nu a avut dreptate sa imi dea atatea medicamente. Mi-a recomandat sa mananc mai mult iaurt, sa am grija la igiena si daca raman insarcinata sa imi refac analizele, caci atunci se poate sa fie probleme cu vaginoza, dar ca nu are rost sa imi indop cu pastile. Sunt asa de usurata!!!!

Ai incercat sa mergi si la un alt doctor? Poate o a doua opinie avizata te va ajuta sa iti dai seama ce si cum. Cu sanatatea nu e de joaca, dar nici sa te indopi cupastile in nestire. Nu ignora problema si incearca sa o rezolvi intr-un fel sau altul caci oricum iti va da batai de cap. Daca nu emri la medic ca ce o fi, daca incepi sa iei pastilele daca o fi bine sale iei.